ACTUEEL

Jill Jansen kandidaat-raadslid CDA Echt-Susteren

Graag delen wij jullie mede dat Jill Jansen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 kandidaat is namens het CDA Echt-Susteren!

Jill Jansen is 41 jaar en woont samen met Ivo Kilkens en hun 2 kinderen Mart (13 jaar) en Liz (10 jaar) en hond Loek in het mooie Maria Hoop. In het dagelijks leven is Jill met veel plezier werkzaam bij ABC Zorg in Echt als huishoudelijk medewerkster. Kenmerkend voor Jill is haar betrokkenheid bij het lokale gemeenschapsleven in met name Maria Hoop. Dat is dan ook een van de voornaamste redenen van de kandidatuur van Jill. Zij wil er zijn “veur de luuj”. Jill wil zich in dit kader ook inspannen om nieuwe inwoners van buiten de kern actief te betrekken bij het lokale gemeenschapsleven.

Afdelingsvoorzitter Marc Rooijen: “Leefbaarheid in en voor de kleine(re) kernen van onze gemeente was, is en blijft een van de voornaamste punten voor het CDA Echt-Susteren en wat ons betreft ook hoeksteen van het gemeentelijk beleid. Wij zijn er van overtuigd dat de kandidatuur van Jill – als iemand die echt tussen de mensen staat – volledig past in dit streven.